Home
Advies op maat
Verzekeringen
Pensioen
Hyphoteek
Sparen
Een verzorgde oude dag
Soms lijkt de pensionering nog ver weg, maar een verstandig mens denkt vooruit. Er verandert veel in de arbeidswetgeving, de levensloopregeling heeft effect op uw toekomstige inkomen en de sociale zekerheid wordt beperkt. Of u overweegt eerder te stoppen, maar vraagt zich af of dat nog wel kan met de nieuwe overheidsmaatregelen. Kortom, economische en maatschappelijke ontwikkelingen kunnen leiden tot inkomensproblemen als u uw werk beëindigt.


Hoe gaat dat "pensioen op maat?"

Door tijdig advies in te winnen, kunt u veel zorgen voorkomen. Financieel Adviesburo Sanders & Van der Meer geeft u de zekerheid van een persoonlijke begeleiding op weg naar een welverdiend pensioen. Dat is ons vak en dat doen we goed.
Over uw pensioen beslist u niet in een uur. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om in een eerste gesprek de diverse opties met u na te gaan. Terwijl u er nog eens een nachtje over slaapt, pluizen wij uit wat het beste bij u past. En dan komen we met een advies waar u wat aan heeft. Precies de oplossing waardoor later ook alles goed geregeld is.
Dienstenwijzer

Dienstverlening